Skip to main content

Menu

Laat u verrassen door een zorgvuldig samengesteld menu van de chef. In dit menu wordt veel met seizoensgebonden producten gewerkt. Het menu bestaat uit zowel vis- als vleesgerechten. Daarnaast is het ook mogelijk om het menu geheel vegetarisch te bestellen.

Bij deze menu’s kunt u kiezen voor een arrangement van bijpassende wijnen die een mooie combinatie vormen met de gerechten.

Menu Het Wolthuis

3 gangenmenu

€46

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert

4 gangenmenu

€55

Voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert

4 gangenmenu

€59,5

Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert

5 gangenmenu

€65

Voorgerecht, tussengerecht, soep, hoofdgerecht en dessert
Wijnarrangementen

3 gangen arrangement

€22,5

4 gangen arrangement

€30

5 gangen arrangement

€37,5

Heeft u allergieën, dieetwensen of andere speciale wensen? Geen enkel probleem! Wij bieden u een passend alternatief. Gelieve dit vooraf aan te geven bij uw reservering.

Tijdens de lunch is het mogelijk om ons 5 gangen menu te bestellen tot 14.00 uur. Later kunt u enkel ons 3 of 4 gangen menu of a la carte bestellen.

Voorgerechten

Koud

Carpaccio

€17

van rund met Parmezaanse kaas, truffel, appelkappertjes

Kalfstartaar

€20

met gamba’s in tempura, Vadouvan mayonaise
Warm

Scampi’s

€19

knoflookboter, verse groenten

Coquille

€20

zoetzure komkommer, Coppa di Parma, zee egel saus

Buikspek

€19

hazelnoot, aardpeer, lak van ponzu

Oesters

Topoester van het Irish Mór label. Afkomstig van een selecte groep ambachtelijke oesterkwekers die op een duurzame manier kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Door de mix van het zoete water uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan ontstaat er een zachte en romige smaakbeleving. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant.

Naturel

€25

6 stuks

Gegratineerd

€30

6 stuks

Soepen

Spinkrab cappuccino

€14

schuimige bisque van spinkrab

Soep van het seizoen

€11

Hoofdgerechten

Vis

Noordzeetong

dagprijs

met remouladesaus

Duo van vis

€30

Vlees

Boerderijeend

€30

salmiak saus

Lamhaas

€32,5

saus van fenegriek

Tournedos

€36

Zuid-Amerikaans rund, Szechuan pepersaus

Surf en turf

€36

Tournedos, Black Tiger gamba, kreeftenjus met knoflook

Desserts

Kaas Deluxe

€16,5

selectie van vijf kazen van Het Kaasatelier

Gold digger

€15

chocolade, passievrucht, gouden details

Citrus

€15

yoghurt, limoncello, parfait van bloedsinaasappel

Grand dessert

€18

als je niet kunt kiezen