Skip to main content

Gelegenheden

Walking Dinner

Origineel dineren met een groot gezelschap

Op zoek naar een originele manier om met een groot gezelschap te dineren? Wij bieden een walking dinner aan. Dit is een ontspannend diner met onze gerechten in een kleiner jasje waarbij gasten geen vaste plek hebben. Dit maakt uw feest of borrel dynamisch en bruisend. Een walking dinner is mogelijk tot maximaal 100 personen en kan in een privé ruimte plaatsvinden.

Private Dining

Heerlijk rustig genieten

Wilt u liever aan tafel dineren met uw gezelschap? U kunt bij ons in een aparte ruimte dineren (Private dining) met uw zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie. U kunt dan genieten van Menu Het Wolthuis (3, 4 of 5 gangen).

Overige Gelegenheden

Bruiloft, Receptie, Babyborrel

Ook voor een onvergetelijke bruiloft, receptie of babyborrel staat ons team voor u klaar. Voor grotere gezelschappen zijn wij flexibel in onze openingstijden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Cadeaubon

Op zoek naar een culinair cadeau? Geef een diner bij Restaurant Het Wolthuis cadeau! Een cadeaubon is al beschikbaar vanaf 50 euro en is online te bestellen of in het restaurant af te halen. Wanneer u de cadeaubon online koopt, is dit een digitale cadeaubon. Cadeaubonnen met een mooie cadeauverpakking zijn af te halen in ons restaurant.

Online Bestellen